RICK Seniorenorkest

Mensen met passie voor muziek maken, bundelen op zondag 20 september 2020 hun krachten tijdens het Cultureel Lint. Het Seniorenorkest van RICK presenteert zich dan onder leiding van dirigent Tjeu snoek een prachtig en gevarieerd muziekprogramma van 15.00 uur tot 17.00 uur in het Stadspark te Weert.

 

Gezellig samen muziek maken,doen de ruim 40 leden van het Seniorenorkest RICK,afkomstig uit de hele regio, al jaren op de vrijdagmorgen in het muziekhuis aan de Schuttebeemd in Weert onder leiding van dirigent Tjeu Snoek. Hun repertoire bestaat uit vlotte marsen, vrolijke walsen,swingende polka’s bekende schlagers en populair klassieke nummers. Het Senioren orkest bestaat als sinds 1991.

 

De muzikale samenstelling is wisselend, tenslotte bestaat het orkest uit “senioren”. Helaas laat de gezondheid niet altijd toe om muziek te blijven oefenen. Het orkest is dan ook op zoek naar muzikanten, die op vrijdagmorgen van 10 uur tot 12 uur repeteren in het Muziekhuis Schuttebeemd 132, 6004 GV Weert. Interesse? Loop dan vrijblijvend tijdens een repetitie het muziekhuis even binnen.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het Senioren Orkest RICK, bel dan 0495-533954 of mail naar seniorenorkestrick@kpnmail.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van RICK, raadpleeg dan onze website www.ricknet.nl en volg ons op Facebook.


Gerelateerde Sessies

Bekijk het volledige schema