Solomon

Solomon is een internationaal gezelschap, ontstaan nadat de vijf leden elkaar ontmoetten in de studenten-muziekscene van de stad Maastricht. De band is een mix van autodidacten uit de bandjescultuur en een aantal leden die muziekstudies doorliepen in de VS, Israël en Duitsland. Grenzeloze liefde voor muziek bracht hen bij elkaar. Samen creëren ze een onbegrensd geluid.Onlangs werd Solomon uitverkozen tot artist in residence door M-PX, het productiehuis van het poppodium De Muziekgieterij in Maastricht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de release van de eerste officiële EP.

Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol. De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer troost. Het afgelopen jaar heeft Solomon met een reeks optredens in en rondom Limburg in razend tempo een buzz weten te creëren, wat resulteerde in een gestaag groeiende, zeer fanatieke fanbase en een aantal veelbelovende kritieken.

“Pakkende songs met een internationale allure.” –
Maxazine.nl

“De podiumpresentatie wordt gekenmerkt door rust, sierlijkheid en passie. Het is allemaal in balans bij Solomon. De band slaagt erin om het publiek 45 minuten te boeien met hun set.” –
3voor12

“Een band om een diepe buiging voor te maken” – Muziekgieterij

 

https://youtu.be/doVS_8lkeZI


Gerelateerde Sessies

Bekijk het volledige schema