Op koopzondag 26 juni vindt in Weert de elfde editie plaats van Cultureel Lint. Tijdens dit jaarlijkse culturele festival laten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer.


MEER INFO

DEELNEMEN

Cultureel Lint biedt met een attractief en gevarieerd programma het perfecte podium voor iedereen die zich met culturele uitvoering bezighoudt.

Woon je in de regio Weert en hou je je bezig met kunst en cultuur? Zing, dans, film, schilder of boetseer je? Schrijf je poëzie, speel je in een band of ben je singer-songwriter? Of ben je misschien lid van een koor, toneelvereniging, harmonie of dansgezelschap? Dan is dit je kans om jezelf te presenteren aan een groot publiek. Schrijf je nu in!

De organisatie is daarnaast extra geïnteresseerd in zogenoemde cross-over projecten, waarbij verschillende cultuurdisciplines samenkomen.

OVER CULTUREEL LINT

Cultureel Lint wordt georganiseerd door de drie professionele culturele instellingen van Weert, Munttheater, RICK en Muziekcentrum De Bosuil, gebundeld onder de naam Stichting Cultureel Lint.

Tijdens het evenement trakteren professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek met allerlei korte, gratis voorstellingen op een kleurrijk palet van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en dans.


ORGANISATOREN

Organisator MunttheaterOrganisator Muziekcentrum De BosuilOrganisator RICK


SPONSOREN

CL22-website-logo-partner4.jpgCL22-website-logo-partner5.jpgCL22-website-logo-partner6.jpgCL22-website-logo-partner7.jpg