NIEUWS

Kleurrijke aftermovie Cultureel Lint 2023

De organisatie van Cultureel Lint kijkt met gepaste trots terug op de twaalfde editie van hét culturele festival van Weert. Met de kleurrijke beelden in de aftermovie is het nog eenmaal nagenieten geblazen.

LEES MEER

Foto's 'De Verkleedpartij'

Tijdens Cultureel Lint 2023 was een van de opvallende activiteiten 'De Verkleedpartij', een project van kunstenaar Rim Beckers. Bezoekers konden in het decor van een bekend schilderij stappen, en daar hebben we nu de beelden van!

LEES MEER

Cultureel Lint bedankt iedereen voor een onvergetelijke dag!

Ondanks de warme temperaturen was het een bruisende dag vol cultuur, waarbij artiesten, bezoekers en cultuurliefhebbers samenkwamen om te genieten van een fantastische culturele ervaring.

LEES MEER

Uitreiking wedstrijd 'Limburgs landschap'

In aanloop naar Cultureel Lint 2023 presenteerde de organisatie van het evenement een kleurrijke wedstrijd waarbij foto- en dichtkunst samenkomen.

LEES MEER

Oproep deelnemers voor Bankcontact Invasie Weert

Tijdens Cultureel Lint op zondag 25 juni kunnen een 10-tal mensen dit project helpen dragen! Ben jij een van hen?

LEES MEER

Bibliocenter en Museum W treden toe tot organisatie

Samen met RICK, de Bosuil en Munttheater wordt cultuur op de kaart gezet. 

LEES MEER


Inschrijving geopend!

Woon je in de regio Weert en ben je bezig met kunst en cultuur? Dan is dit je kans om je te presenteren aan een groot publiek.

LEES MEER

Save the Date: Cultureel Lint in 2023 op zondag 25 juni

Trots terugkijkend op de succesvolle elfde editie dit jaar, waarbij voor het eerst gekozen werd voor een festival in juni, vindt ook de twaalfde editie wegens groot succes voor de zomervakantie plaats en wel op koopzondag 25 juni 2023. Verenigingen, artiesten, koren en andere belangstellenden wordt opgeroepen de datum alvast te reserveren in de (jaar)agenda.

LEES MEER

Uitdagende culturele meewerkstage Cultureel Lint: stagiair(e) gezocht!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats bij één van de leukste gratis culturele festivals in Limburg? Stop dan nu je zoektocht!

LEES MEER

Cultureel Lint

Home
Over
Contact