Aanmelden

Cultureel Lint biedt met een attractief en gevarieerd programma het perfecte podium voor eenieder die zich met culturele uitvoering bezig houdt. Zing, dans, film, schilder of boetseer je? Schrijf je poëzie, speel je in een band of ben je een singer songwriter? Of ben je lid van een koor, toneelvereniging, harmonie of dansgezelschap? Dan is dit je kans om je te presenteren aan een groot publiek.

De enige voorwaarde is dat de uitvoerder woonachtig is in de regio Weert of een aantoonbare link heeft. De organisatie is daarnaast extra geïnteresseerd in zogenoemde cross-over projecten, waarbij verschillende cultuurdisciplines samenkomen. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 31 juli 2021.

Nog even dit…

Als organisatie houden we ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We hebben hierover contact met de Gemeente Weert en betrokken veiligheidsdiensten. Op dit moment is de verwachting dat de tiende editie van Cultureel Lint doorgang kan hebben. In de voorbereiding werken we aan een scenario passend bij de mogelijkheden.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en aantal beschikbare locaties, kan het zijn dat er per deelnemer slechts één optreden geprogrammeerd wordt. Bij over-inschrijving behoudt Cultureel Lint zich het recht voor om een selectie te maken uit de inschrijvingen.

Na uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. De afzender is Google Forms. Houd ook uw spambox in de gaten. Op later moment ontvangt u van ons een persoonlijk bericht met nogmaals bevestiging van ontvangst en eventueel antwoorden op gestelde vragen.

Klik op deze link voor het aanmeldformulier (er opent een nieuw venster)

__________________________________________________________________________