Italiaanse Dag met live muziek

Op koopzondag 25 juni 2023 vindt de jaarlijkse Italiaanse Dag plaats in de Maasstraat en Oude Schut. Dit jaar staan er twee mooie live muziekacts geprogrammeerd, in samenwerking met Cultureel Lint.

Gianni Nanni
Deze Nederlandse Italiaan zingt Medley of famous Italian songs. Ik ben een italiaanse zanger. Ik begeleid mijn stem met mijn gitaar. Mijn repertoire is vooral Italiaans, maar dat bevat ook sommige nummers in het engels en spaans. Als het thema van het evenement Italië is, zit mijn muziek natuurlijk op de goede plek! De mooiste Italiaanse liedjes vertolkt met gitaar en stem kunnen de juiste sfeer creëren die uw evenement uniek maakt. Mijn muzikale aanwezigheid geeft een grote meerwaarde aan uw evenement. Uw gasten zullen mijn optreden mee naar huis nemen als een mooie herinnering.

Gino Politi
Door de jaren heen heeft Gino de nodige ervaringen opgedaan in cafés, op chique dinerparty’s, themafeesten, braderieën, gala's, modeshows, bedrijfsfeesten, dportevenementen, grote concerten en zelfs bij kerkdiensten. Een all-round performer Hoewel Gino volledig allround is, lukt het hem toch elke keer om een evenement te voorzien van een extra ingrediënt: zijn mediterraanse passie wordt temperamentvol gebracht. Met zijn grote hit "VIVA LA MAMMA" wordt natuurlijk het accent op de Italiaanse muziek gelegd, maar juist de opzwepende, ritmische en tropische Zuid-Amerikaanse klanken begeleid door percussie zullen u vanzelfsprekend aan het dansen krijgen. Of liever swingen op een evergreen? Ook dat kan! Wanneer u het wenst, kan Gino met zijn uitgebreide repertoire zelfs een sprongetje maken naar het Nederlandstalige lied.

Cultureel Lint

Home
Over
Contact